mrt 142012
 

De update naar Android 4 Ice Cream Sandwich voor de Samsung Galaxy S2, wordt vanaf vandaag uitgerold. Als eerste zijn de Europese landen aan de beurt. De laatste tijd werd er veel geschreven over de Ice Cream Sandwich update voor de Samsung Galaxy S2. Samsung had aangegeven dat die er aan zat te komen.

De Europese landen en Zuid-Korea, het thuisland van Samsung, zijn als eerste aan de beurt. Wanneer we in Nederland dan precies de upgrade krijgen, is niet bekend. Je bent daarbij helaas ook nog eens afhankelijk van je mobiele telecomprovider.

Naast de Samsung Galaxy S2 krijgen ook andere apparaten van Samsung een update naar Android 4 Ice Cream Sandwich namelijk de Samsung Galaxy Note, Galaxy Tab 8.9 & 10.1. De LTE-versie van de Galaxy S2 krijgt ook later pas een update naar Android 4.

De Galaxy S, Galaxy tab 7”, Galaxy S Plus, Galaxy S SCL en Galaxy W krijgen eind maart een Android 2.3 Gingerbread firmware upgrade.

De galaxy S3 zal standaard met android 4 worden uitgerust. Stel hier een reminder in voor de S3. Je krijgt dan een bericht wanneer deze beschikbaar is.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Galaxy S2 krijgt ICS update naar android 4.0 , 6.0 out of 10 based on 2 ratings

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>