feb 272013
 

Met de Samsung Galaxy Note 8.0 breidt Samsung haar Galaxy Note lijn uit met een tweede tablet die qua formaat een goede middenweg biedt tussen de Note 2 en de Note 10.1.

De Samsung Galaxy Note 8.0 deelt veel specificaties met de Samsung Galaxy Note II, De tablet wordt aangedreven door een 1,6 GHz quad-core processor die garant staat voor een snelle, stabiele en soepele gebruikservaring. De rekenkracht van de processor komt de tablet ook ten goede op het gebied van multi-tasking. De Galaxy Note 8.0 biedt de handige functie ‘Multi Window’ waarmee applicaties in meerdere vensters naast elkaar geopend kunnen worden.
Naast de Multi Window optie biedt de Samsung Galaxy Note ook ‘pop-up note’ en ‘pop-up video’. Deze functies openen een venster over alle openstaande vensters heen, zodat altijd een notitieblad beschikbaar is of een video bekeken kan worden terwijl andere applicaties gebruikt worden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kies de telefoon waarvoor je op de hoogte wilt worden gehouden (met ctrl selecteer je meerdere):

captcha
Voer de code in:

In de Samsung Galaxy Note 8.0 is een duidelijke verwijzing naar de Samsung Galaxy S III en de Samsung Galaxy Note II zichtbaar. de gebruikte materialen en ronde vormen die in de vormgeving van de Galaxy Note en Galaxy S III zijn gebruikt komen ook terug in de Galaxy Note 8.0. Onderaan de tablet heeft Samsung twee speakers geplaatst die samen stereo geluid kunnen weergeven. Centraal in de Samsung Galaxy Note 8.0 staat de S-Pen, de touch-stylus waarmee de tablet bestuurd kan worden maar waarmee tevens geschreven en getekend kan worden. Samsung belooft dat de S-Pen weer accurater en sneller is geworden dan de S-Pen in de Galaxy Note 10.1 van vorig jaar waardoor de S-Pen een gevoel geeft alsof geschreven of getekend wordt op papier.

De Samsung Galaxy Note 8.0 is voorzien van twee camera’s. Aan de achterzijde biedt de tablet een 5 megapixelcamera voor zowel fotografie als Full HD video opnames. Aan de voorzijde van de tablet is een 1,3 megapixelcamera geplaatst voor videogesprekken.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>