feb 082013
 

Samsung introduceert twee nieuwe (budget) smartphones namelijk de Galaxy Fame en de Galaxy Young. Deze smartphones draaien standaard Android 4.1, ook wel Jelly Bean genaamd. Opvallend is de optie voor Dual SIM waarmee de telefoons gebruik kunnen maken van maximaal twee SIM kaarten. De toestellen beschikken over Samsung’s welbekende ‘human design’ dat ook terug te vinden is op de Galaxy S III.

De Galaxy Fame is een 3,5-inch smartphone. Het scherm heeft een resolutie van 480 bij 320 beeldpunten en beschikt over een 1 gigahertz processor. Helaas is het rugnummer van deze processor niet vrijgegeven. De processor heeft toegang tot 512 megabyte werkgeheugen en 4 gigabyte opslaggeheugen. Het opslaggeheugen kan worden uitgebreid met een mircoSD-kaart van maximaal 64 gigabyte. Aan de achterkant is een 5 megapixel camera te vinden en aan de voorkant een ‘VGA’ camera. De telefoon heeft verder nog: Bluetooth 4.0, 802.11 b/g/n, USB 2.0 en optioneel ook NFC. Het geheel weegt 120,6 gram en is 11,6 millimeter dik.

De Galaxy Young is het kleinere broertje van de Galaxy Fame. De Young heeft een 3,27-inch beeldscherm met een resolutie van 480 bij 320 beeldpunten. Net als de Fame, beschikt de Young over een 1 gigahertz processor. Of dit dezelfde processoren zijn is niet bekend. De processor beschikt over 768 megabyte werkgeheugen en 4 gigabyte opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen kan, net als bij de Fame, uitgebreid worden met een microSD-kaart van maximaal 64 gigabyte. Aan de achterkant is een 3 megapixel camera te vinden. De Young zal de front-face camera moeten missen. Bluetooth 3.3, USB2.0, 802.11 b/g/n en wifi diect zorgen voor de connectiviteit. De Young weegt ongeveer 112 gram en is 12,5 millimeter dik.

Wil je een mailtje ontvangen als de prijzen bekend zijn stel dan de reminder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Kies de telefoon waarvoor je op de hoogte wilt worden gehouden (met ctrl selecteer je meerdere):

captcha
Voer de code in:

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>